Friday, 9 November 2012

Miss me?!


  Erk?! Jawab Salam tu dulu ya. Hihi. Last update blog time Hari Raya baru ni kan. Hehe. Serious, selepas je raya tu kan busy je memanjang. Alhamdullilah, sekarang dah lepas dari Exam, lepas dari Form2. And now, cuti panjang  lew kita pelajar sekolah ni. Ekekekeke. Em em em marks exam dah dapat semua dah. Kalau tengok SAPS tak penug belaka ag. Yelah, cikgu pung bukan nak layan kita sorang je masuk dalam e-pantau tu. Beribu ribu pelajar cikgu kena handal kan. And guys what?! Aku dapat 1A 5B 3C. Nak kata teruk tak teruk mana, nak kata okay pung tak okay mana. Hihihihi. 50 50 lah. Okay dari final exam tahun lepas. And okay jugak dari exam mid-year tahun ni. Oky, form1 dah beres. Form2 dah habis. And next year, aku and the gang PMR Candidates weh. Lalalala~~ Besar dah itewz. Hewhew, ceh bangga sangat besar. Actually kan, kadang2 debar gak kalau teringat untuk next year. Macam mana lah aku PMR nanti. Em em em, dah boleh mula study dah cuti panjang ni pung. Bukan sebut je cuti panjang aku boleh lengang kaki, lengang perut. Tidak sama sekali weh. Aku kene jugak pegang buku. Buku maths tahun depan yaAllah, tebal nak mati. Tapi ciku kabo kalau form1 and form2 guna dua buku. Ni kalau form3 dia buat sekaligs. Lagi senang awak kan?! Em betul jugak cikgu tu. Hekhek. Cuti panjang ni korang pergi mana je? KAlau aku, em em em tak tahulah pergi mana. aku ni ikut je. Ekekekeke. Cuti panjang sebulan lama tu. So rugi lah kalau tak jaga hati masa tu dengan molek. Hihihihi XD. Okaylah, aku harap tahun depan PMR aku berjalan dengan lancar. Aku harap cuti panjang ni aku tak sia siakan gitu je. And aku harap ni bukan last update. Hehe. Take care guys. Melovesyou. Byebye. Pen off~~



Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 6 September 2012

Merdeka Raya, Yeayyy!


Hey semua, and assalamualaikum. Act merdeka raya tuh dah lame dah sebenarnya, tapi baru ada masa nak update. Sibuk dengan studying and exam. And sekarang pung cikin dah merdeka kecil. yeay me! hihihi<3 Dan exam kali ini memang2 tak ready sikit pung. baca buku gitu jee, belek2 skip2. Hahahaha. Minggu nii pung exam trial untuk SPM. Dah dekat 2minggu dah ase diaorg exam and next week abis ahh. Merdeka kecil kejap diaorg. Hihihi. Okay, back to story, merdeka Raya sesungguhnya sangat kurang best dekat sekolah. Ntah lah rase macam kurang jepung, tapi best lah jugak. kans? Lol. So, takde ape dah nak cakap tengok pitcha jelah.

 Bersama Tasha Comel Sangat<3

Bersama Sabrina Classmates darjah6<3

Atas kanan Zahidah with sabrina, bawah Ummi with Sabrina and kanan bawah
Syaza with Sabrina. *edit oleh Sabrina*


Done ;D Baiiiiiiii pen offfffff!!!!!


Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Wednesday, 22 August 2012


AKU BENCI ORANG YANG BENCI AKU



Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Friday, 17 August 2012

Salam Lebaran ^^



Tak lame nak lepak kat sini nii. Hihihi. Jap, jawab salam dulu okeyy. Sesungguhnya jawab salam itu wajib. Hikhik. Merapu sudaaaa. Okey, macam mana sepanjang puasa korang? Okey? Alhamdullilah, esok dah ramadan yang terakhir. Actually, rasa gembira tuu ade sebab boleh raye dah. And rase sebak pung ade sebab lepas ni mesti rindu bulan ramadan. Dan sebelum lebih merapu banyak, nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan batin. Nak mintak maaf sangat2 kepada semua yang mengenali diri cikin nii. Tahuu, banyak buat salah dan silap sepanjang perkenalan kita kan. Pilu rase hati sebab tahun nii raya tuhan uji family cikin. Nak tahu? Hmm.. Abang cikin accident. Dah tahu? Okeyy. Nangis bila tahu abang cikin accident. Dia dah ade kat rumah dah sekarang. Alhamdullilah, dah semakin nak baik dah. Kaki dia tuu tak boleh jalan kuat mane lagii. Raya tahun nii mungkin terperap kat rumah je kot. Mak sedare cikin pung Tuhan uji dia tahun nii, anak dia sekarang ade dekat Hospital Dungun. Akibat demam kuat. Tak tahu lah tuu boleh kluar tak agi sekarang. Mintak2 dah boleh keluar. Best sikit boleh malam raya sama2. Syok sikit. Pasal abang cikin tuu, nanti cikin rajin cikin upload pic dia eh. Sekarang masa kurang mengizinkan lagii. Hihihi. Esok balik Dungun. Yeaaaaaa. Act walaupun dekat, ke-excited-an tuu ade nak balik kampung, okeyyy. Hahaha. Sekali lagi nak ucap, Selamat hari raya Aidilfitri Maaf Zahir dan batin. maafkan saya :) 
Yang baik itu datang dari Allah, dan yang lemah dan kurang itu datangnya dari diri saya sendiri. Wallhuallam. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Friday, 10 August 2012

Natasha Amira Comel♥


*Ignore aku, please ;)

Tengok gambar, KAMI krs yang comel. Cop, tasha je comel. ;) tak kenal lagikan sape kat tepi tu. Meh sini nok kabo.

Name; Natasha Amira.
Age; Same lol.
Class; Same lol.
Hobi; Kurang pasti.
Status; Obviously taken. 
Lagi, ape lagi nak tahu?
Number foen; Public jee ;)

Ngeh3. Dah tahu sedikit sebanyak kan. So? Jangan usha ah dia dah tahu di Taken. Hohoh. Kadang2 kalau dia bad mood aku orang first yang takut nok tegur dia. Tapi dia baik je. Ala, bad mood tu biasa ah. Perempuan kan? Tak sah tak bad mood mungkin. Muehehe. Kita partner dalam kelas. Oh? Lesbi? No way. Kita kawan secocok mungkin. Hauhau:D. Aku anggap dia kakak aku. Kelas batani, semua kawan baik aku. Kami sehati sejiwa dan sekepala. Hihihi. Aku kawan dengan semua orang. Batani baik belaka. Maklumlah, Bahasa Arab's students. Acewah. Hihihi. Eh, terlajak dah. Ngeh2. Tasha nii same lah dengan aku. Takut kucing. Sebenarnya, kami bukan takut, cuma geli je sikit. Bulu dia tu. Eeyek. Geli ;( kesian kan aku? Binatang KUCING pung takut, apatah lagi singa. Hambik mu. Hakhak. Dia ni tak ditaken pung boleh. Ditaken pung boleh. Kira crush lah. Gila crush dia hencome.Muahaha. Form5 okey. Hehehe. Kami akan menjadi kawan baik selamanya, insyaAllah. ;) Sampai disini sahaja. Saya sayang Tasha. Me love you Tasha. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 2 August 2012

Kawan?


Sebelum baca entry ni, dengar lagu ni dulu http://www.youtube.com/watch?v=saRnATH4cJQ. Okey. Dah dengar, terima Kasih. Sihat semua? Entry ni tak di tuju kepada sesiapa sahaja. Kawan? Apa itu kawan? Tak silap aku kawan tu adalah teman hidup kita atau lebih tepat kawan untuk menceritakan masalah kita kepada kawan. Aku tak lah pandai mane dalam bab2 ni, cuma aku nak ingatkan diri aku dan untuk semua. Kawan ni macam2 jenis kan. Ade yang sombong, ade yang ade yang macam2 lah. Tak nak guna perkataan kesat je ni. 

Kawan sejati jarang kita jumpa kan? Memang jarang gila. Aku ni tak pernah jumpa kawan sejati. ape maksud kawan sejati? Kwan yang tidak memebenci kawannya, kawan yang baik and semua yang positif lah. Kawan tak comel takpe janji baik akhlaknya. Hodoh takpe, asal jangan bodoh. Yelah kan, kita semua kalau boleh nak kawan dengan budak comel, actually semua orang comel dimata Allah s.w.t. BagiNya semua orang perfect. And kalau boleh kita semua nak kawan dengan budak pintar kan. Subhanallah.

Aku, ada kawan. Tapi kalau kawan sejati aku kurang pasti ade ke tak. Tak tahulah. itu semua hal peribadi orang kan. Tak boleh lah kita nak fitnah orang macam tu je. nak fitnah kene ade bukti kan, tapi aku mane ade bukti. Kawan aku ramai. Aku ni jenis tak pemalu, so semua aku tibai je kawan. Kawan pung kelas razi dan batani. kelas lain aku jarang sangat berkawan. Bukan sombong, bukan mengade ke ape. Aku rase kelas lain ni jarang sangat nak tengok aku then senyum. kalau kelas ni tengok tu ade lah jugak tindak balas yang positif. Huhu. Merapu weh. :3

Aku sayang kawan aku. Walaupun kadang2 ade yang salah faham sikit. Kadang tu kalau ade orang bad mood je, aku cuba untuk menghiburkan mereka, tetapi tak dilayan. Kami ni sentiasa caring is sharing. oh, merapu. Ngehehehe. Tapi sungguh, kami ni macam adik beradik doh. Gaduh, nangis, sambut birthday same2. Auw<3 rindunyaa. Tapi satu kita kene ingat, perkataan benci jangan sesekali muncul dari bibir mu. 

Sekian, wasssalam <3

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Tuesday, 31 July 2012

Lumrah.

Dia Bukan Milikku :) Ohh, bakpe tibe2 jiwang nii.Hihi. Takde lah kan, tadi pergi blogwalking dekat dia punye blog. Pastu tengok ah dia punye post lame2 owr. Pahtu ntah kenape aku macam rase dia dah tak penting dan ntah bagaimana hatiku ini terasa ingin mengupdate blog. :D Hihi. Tak ah, aku serious nak cakap, Aku nii perasan kuat. Huh! Dah2, malas ah cakap hal dia. Sakitttt :( Huhu. 
Dan, puasa? bagaimana dengn anda semua? Sihat? Hehek. Harini puasa dah masuk yang ke-11 dan tak lame lagi puasalah kita semua. Ohh, besor ke raya ah mu cikin. Hakhak. Baju raye dah beli? Berapa pasang? Warna ape? Oh, rindunya nak dengar org tanye aku macam tu even ade lah sedikit keserabutan tu. :) Harini, hmm. Aku rase sangatlah serabut. Tak tahu lah ape sebabnya. Memang rase semua tak kene. Aku rase kawan2 aku harini semua fed up dengan aku. Memang harini aku kuat landing. Hahaha.
Minggu ni, minggu budak PMR trial. Good Luck semua. Mungkin tahun ni aku akan menganjim lah kuat, dan tahun depan aku rase lah pulak. Deal right? Harhar. Aku debor weh. Tahun depan weh. Bakpe weh. PMR weh. Hahaha. Okeylah. Nampaknya mase tak mengizinkan. Takpe. Ade mase free lgi, aku usha2 ah blog ni. Hihihi.
p/s; SAYA DAH TAK MENGHARAP APE2 LAGI DARI AWAK. :)
Jumpa Lagi. Jage Diri awak awak awak dan semua. Selamat Berbuka petang nanti. Salam ^^

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 19 July 2012

Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh bermakna (:



Alhamdullilah. Puasa hari sabtu nii. Tadi baru jee blogwalking. Semua cakap pasal puasa. Aku pung ape lgi, geletik gelenya lah jugak nok update nii. Hihi. Puasa hari sabtu. Terawih malam esok. Rindunya nak sembahyang terawih. Dulu kecik2 selalu ikot parents pergi. Rindu moments tuu. Rase macam tak nak besar2. Nak kecik macam budok lima tahun sokmo ase. Tapi nak buat macam mane, lumrah hidup. Semua orang akan membesar. Okey. Lepas puasa, Raye. Tadi ade seorang hamba Allah post kat fb Puasa lagi best dari raya. Kenyataan tu maybe betul. Sebab puasa aku rase tenang jee jiwa. Puasa sekali setahun. Raya pung sama. Puasa menahan diri daripada lapar. Raya nii macam nak meraikan jee. So? fikir lah kan yang mane korang rase terbaik bagi korang. Haha. Tadi pagi, ade lah seorang ustaz datang sekolah aku nak bagi ceramah. Guess what? Dengan banggenye aku tak tidur pung tadie. Serious best gila dia ceramah. Buat lawak jee kerja. Tu baru bestkan. *Bagi aku*. Hihihi. Dan bad momentsnyee, tengah2 syok dengar ceramah nii. Datanglah seekor binatang yang tidak diundang. Awak tahu ape? Kucingggggggg okey. Dah memang aku geli gile tahap babun lah dengan kucing. Bulu dia k aku geli. Harhar. Hilang tumpuan aku sekejap nak dengar ceramah tuu. Tatau aku tengah semangat. Hishh. hahaha. So? Ape lagi aku nak merapu. Tengah fikir ni ni. Harhar. Dan dikesempatan ini, luse dah nak puasa, SAYA NURUL ASYIKIN BINTI KAMARUDIN BIN ABDUL KARIM INGIN MEMOHON MAAF ATAS SALAH DAN SILAP YANG TELAH SAYA LAKUKAN DENGAN SENGAJA ATAU TIDAK SENGAJA. MAAFKAN SAYA:) yang post baru nii untuk bulan sya'ban. nii untuk bulan ramadhan. sebenarnya bile2 mase jee boleh mintak maaf. Hehehe. Okeylah. Sampai sini sajelah post kali nii. Harap puasa kali ini penuh bermakna bagi kita semua. Wallhualam. Assalaamuallaikum. Sayang semua. Jage Diri :)

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 12 July 2012

qwertyuiop :3



 Memang aku seorang yang pemalas. Guess what? sudah berbulan bulan dah aku tak care blog nii kann? ;'( huh! Act, aku busy jee memanjang. Yelahh. dah form2. Next year dah form3. Excited+nervous nak exam PMR next year memang dah timbul. Aku banyak main lahh. Tolongg. Aku buat kerja always tak siap. Ape nii cikin? come on lahh. Dunia dah akhir zaman. ;( Okey. Now. Aku nak mula cerita dah. 

Ramadhan? Puasa? Dah nak dekat dah. Lagi tinggal beberapa hari jee lagi. Sesape yang tak habis lagi ganti tuu. Cepat2 lah ganti. Mase sekarang cuma petik jarii jee. Bulan sya'ban dah nak berakhir dah. Pada bulan ini, semua buku amalan yang lame telah diangkat ke langit dan kita akan mulakan buku amalan yang baru. Tapii aku tak faham lahh manusia. Dah buke buku amalan baru tapi dah buat dosa. like mengumpat, membenci. Aku tak faham. Aku pungg same. subhanallah. Mengumpat tolong lah hapus dari hidup aku. Mmbenci? ustazah aku cakap, membenci perangai dakpe, tapi kita dilarang sama sekali untuk membenci orang. Tapi aku ada jugak membenci orang. Aku cube untuk membenci sikapnya sahaja. insyaAllah. Dan aku harap ramdhan tahu nii sangat bermakna buat aku. Andaikata ramdhan tahu ini adalah ramadhan kali terakhir buat aku. Maafkan aku(:

Bulan julai? wow! Kejohanan sukan sekolah aku telah berlansung. Hmm.. seperti biasa temenggung still jadi juara. #semangat Kesukanan ada nii. hihihi<3 Takde yang best pung sebab aku tak dapat ape2 pingat pung. Aku main 4x100 tapi kalah. Guess what? Dapat number terakhir. Btw aku bangga dengan diri aku sendiri. Sebab aku ambik bahagian tahun nii. Tak macam tahun lepas. Hehek. then, aku masuk pembarisan. dapat number tiga. Jadilah daripada dapat number last. harhar. walaubagaimanapun, temenggung always dihati<3

TERASA? Aku serba salah dengan kawan aku. Aku rase macam ade jee yang terase hati dengan aku. Tapi tolong, kalau korang terase hati ke ape ke, please, bagitahu aku. Aku tahu, aku bukannya perfect pungg untuk korang. Aku rase lah macam korang terase hati jee dengan aku. yelah. Aku sokmo wak lawak SILLY. Tapi aku tak tahu pung yang korang akan terase. Tapi kalau korang terase. Tolong terus terang jee. takpe. Aku cube untuk perbaiki. Mungkin aku silap selama nii. Btw, aku bangge ade kawan macam korang. Kawan yang sering membantu, sporting hbis. Aku bersyukur ade kawan macam korang. Aku sayang korang, kawan<3

Maafkan saya! Lastly, aku nak mintak maaf kepade semua yang mengenali aku. mungkin aku tak hidup lame lagi di dunia nii. Tolong. halal makan minum aku selama aku kenal korang semua. Aku tahu, aku banayak buat salah dengan korang semua. Maaf sangat sangat. Dan kepade yang tak dapat maafkan aku, tolong IM aku dan cakap kenape korang tak dapat maafkan aku? Aku mohon merayu maafkan aku!

Selamat Malam. Sayang Semua. Assalamuallaikum:*

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Sunday, 27 May 2012

BerrrrrrrrrrrrrCuti.



Selamat Pagi, Petang, malam, tengah malam. Hihihihi. Cutiii. hohoho. dok best mane. bet lah jugak kot. haha. *Eh. macam kene pakse jee update blog. k. tak pun sebenarnye. haha. exam dah habis. sekolah dah habis untuk 4bulan setengah n sekarang masenye untuk cuti. kih3. 

bercerita pasal exam. hohow. exam kali nii boleh tahan susah and senang lah. sej and mm dah dpt dah result. k. don't ask me about result exam. nak nanges sebut result exam. haha. never mind lah. cuti nii nak buat ape yekk? hoo. duk umah. buke buku. bace buku. haha. kita buke lappy ajee. kihkihkih. 

Semalam pergi setiu. buat ape lagi kalau tk pergi tengok anak lelaki Encik kamarudin kan. hoho. 30 nanti dia balik lah. cuti semesta. tu pun lima hari jee. haha. lepas tuu, peg balik. haha. kahasihann. k. lagi nak cakap ape lagii eh? dah lahh. cukup lah tuu. hihihi. nanti ade mood nak update, saia kembali lagi disini. haha.

Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. buat homework.

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Tuesday, 1 May 2012

selamat tinggal.




hari nii aku banyak menangis ase. tadi pagi aku pergi kemaman. pergi hantar abang aku naik bas nk g plkn. ya Allah. mula-2 time hantar tak ah rase sebak ane. time abang aku nak naik bas. salam-2. aku menangis. yaallah. dalam hati aku cakap aku akan rindu dia. mane taknye, dia datang ambik aku lahh time balik sekolah. aku rindu dia. *sekarang pun rase sebokk. dalam bilik, aku menangis sorang-2. macam gila kan, korang akna cakap? tapi ape aku rase aku rindu dia. dia memang lah suke sangat kacau aku. always fighting with him. tapi aku rase gaduh-2 nii normal jeh bagi sesape yang ade abang. aku rase lah. kalau time gaduhkan macam-2 tubik dari mulut. maki hamun lahh. yaAllah. aku rindu time tuhhhhh. pergi plkn bukannye 3hari tapi 3bulan. tak lame? apenyeee. aku rase lame lahh. parents cakap mula-2 memg rase rindu. lame-2 tak lah. yesss. betul ituu. aku pun harap-2 cukuplah sekadar aku merindi dia. taklah smpai meraung sana sini. act buat mase nii aku rase sebok kalau bercakap pasal dia. tadi nak senja tadii, angin rinduu datang. ape lagii. memnangis lahh aku. fed up jugak nangis jeee. dah dah. taknak dah cakap pasal dia. cuci mate jelahhh. 
Keluraga Bahagia ;)

sampai disini sajalah. assalammm ;*


Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 29 March 2012

The End Of March.



gambar tak ade kene mengene.

masa yang berlalu begitu pantas. wow. dua hari lagi tamat lew bulan3. pantass nye masa berlalu. dan dalam mase 3bulan nim, bnyk sgt kenangan kot. cikin akan ingt smpai bile-2 kot. haha. first, sudah sedia maklum 22 . 3 . 2012 cikin dah besar. so sape yg ckp cikin budak drjh satu tuh, harap maklum lewww. cikin dah form2 yekk. muahaha. thankyou so so so much kepada yg wish birthday cikin. cikin sgt menghargai ucapan korang. thankyou sgt2. n kepade yg kasi hadiahh thankyou sgt sgt sgt sgt. cikin sgt sku suke hadiah korang. syg korang.

second, tettttttttttttttttttttttttttttt. 21 . 3 . 2012 abg cikin amek result spm. Allhamdullilah. tk dpt straight As tapi sgt memuaskan. cikin bangge. ;) n todayyyy. cikin pergi smkrp today. cikin masuk pertangdingan. Allhamdullilah boleh buadd. hasil kerja kuat cikin, cikin dapt the third place. n n n next week. 1April2012. exam is coming. wow. study tk ag. ayoyoyoyoyo. mcm mana ini. haha. 

And the last, march is a good month for me. kenangan tk dpt dilupakan. kwn2 wish birthday. wkwkwkwk. wihihihihi. and and goodbye march. see you next year. i willl miss you. and hye April. be nice to me syg April nehhh. byeeee. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff~ study shuhh. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 8 March 2012

bukan rezeki saya ;>


hari ini, 8 Mac 2012, sklah cikin ade cross country, alaaaa, merentas desa yg berdesa desa tyh, wahahaha. best lah jugak. yg pling syoknya lari dalam keadaan hujan yg rahmat tuh. syokk gilerrr. bestt! cikin memg pndai lari, tapi tk dpt hadiah pun, wahaha. baguskan, welll, u know me. hahak. mula-2 pecut kejap, tapi smpai suku jalan terus sakit pinggang, owohh, lemahh dh lahhh, hummm, hahaha, merentas desa tk dpt adiah, cabutan bertuah lagi lah tk dpt. muahahha. hahah, numb cikin 134, tapi yg disebut hmpir-2 132, bagus sgt, bertuahnyaa! wahahaha, kawan cikin dpt kipas for cabutan bertuah, hahahak, bertuah bertuah bertuah! ingtkn tk dpt merentas desa, dpt bertuah pun jadi lahh, tpi tk bertuahh tuhh, nk buad mcm manoo, haha, tommoroow, dah start cuti sekolah terancam, bessss, homework pun bnyk, besss, wahhh, terima kasih cikgu! naik cuti, 2minggu blajar, n 1 Aprill, start exam, besssss! hahaha, wich me lucksss, hikhok,
that's all, offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, pergi study ;>

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 1 March 2012

who?



sape tuh? 
hakhak , tu lerrr brothersss kitaa , 
name; Mohd Amirol Arif Kamarudin
ade; 18 y/o
ciri-2; i dont know
gelaran; i dont know ,
#yg psti dia suke ngenak ke org , 

k salam ;]

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

oh , bosan ;/


post yg kedue untk mlm 1 March 2012 , wkwkwkwk , bosan lerrr , homework ade , tpi tk nk buad n akn buad , ngerti? wkwkwkwk , bosan auwww , 


Happy Birthday Qurratu , 22 Februari 2012 , yeahhha , nk citer skit pasal die nim , first of all , dia comeii , chantekk , comell , chantekk ,

Name; Qurratu;Aini Mokhtar
tarikh lahir; 22 Februari 2912 
kawan baik sejak; form 1
ciri-2; comel , lemah lembut , cung , n yg pasti rmai peminat
gelaran; mata , sebab mata dia comell ,

okehh , kita org selalu besama ah , rehat , ker kantin , ker koop , ker pustaka , ker surau , ker tandas , ker bilik ict , ker makmal , ker , ker mane-2 jeh , hikhak , n ade yg mengatakan kita dua nim kembar , ya Allah , ramai bebenor kembvar cikin kan , tpi dia org ckp mcm kembar , kita org plak ckp , kita memg kembar , tpi tk sepale , wkwkwkw , kembar siam lerr katekan , wkwkwk , tpi kitorg selalu bersame ahh , n yg pling cikin tk suke dia mase dia bad mood , kalau dia bad mood , muke dia nmpk kerut jeh , aduhh , senyum lrrr , comel jeh , kan?

Happy Belated Birthday 22 Februari 2912 , long live , n always smile , AiniOmeiLotey , k , off!

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

everything ;]


ototototo , blog sudah tidak nmpk mcm blog dah , berhabuk , kotor , busuk , aduhh , mcm-2 ade nim , mehh , cikin dtg nk tlg lap kan , cuci-2 kan , wangi-2 kan , nehh , jgn majuk yek blogger , hikhik , k , hari ini , hari Khamis , 1 March 2012 , wow , dah masuk bulan march , ade hari special kowt bulan nim , wkwkwkwk , #mengade , menyampah#

act , cikin lame tk update blog , bizi , n bnyk giler nk citerkan , tpi ade jugk lerr yg kene secret-2 kan , hahak , k , first of all , nk ucap Happy Birthday to kak Nurin Qistina , yg comey lotey owm , bornday dia today , comeyy lotey dia , soee , no present , hiiiihii ,

second , bulan 2 baru nim , ade kem pengawas kat hostel SMKBAS , so far so good lar , tpi yg tk besnye , duduk dkat hostel , tk bes lgsung duk kat ostel , aktiviti nya enjoy a , fasilitator tuh buad cikin menanges , aduuhh , insafff , Allhamdullilah , amin! kem tuh first time ah buad cikin baik cenggini , #hamboi# , wkwkwk , baik ah kan? hihi , aktivi dia yg malam terakhir tuh , seram gilee , aduhh , takut ase , hihi ,


third , hihi , pic kat ats tuh , mase sambutan maulidur rasul , bes a jugak sambut kat sklah , berarak , hakhak , bulan 2 , memg ade sambutan maulidur rasul kan , hakhak , pic kat ats tuh , cikin bersama Nur Amina , omei kan dia , auwww , ade org ckp kita due adik beradik , what? tpi kita memg kwn , n kembar tk serupa , kan? hihik , dia omeii , lemah lembut bohh , kalau dngr dia ckp  , halus , lembut jeh suara , bagai bidadari ,# soe , mina#

lastly , minggu nim , hihik , ade situasi , mcm-2 , bes , sedih , hepy n mcm-2 ler , hakhak , i thik i was had many situation , betul dok nih? hikhak ,

*bulan 3 , be nice  to me , i want had a special day , 
22 MARCH 2012 , thankyouuuu ,!
















Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 12 January 2012

toink , toink , toink


wuuuuuuu , lameee lamee lamee lameee dahh tk bersihkan belog nim kan , kotor gilerrr dah , haihh ! okaihhhh , bnyk sbernanye nk ctew kan nim , tpi kalu mase t tk mengizinkan kita , kita perlu berundur lah , nehh , kuikui !

first of all , ececey , speakingg ambeee , eheke , okaii , *merapu , 

MASA ITU EMAS , rite ? , hum ;/ , yee , memg btol , mase itu memg emaskn , skejap jeh mase berlalu n kita pun dah tkleh bazir-2 kan mase nim , maklumlah , mase itu emas , kalu bazir-2 kan , abes lahh t , kuikuikui , okaiihh , cikin dah tau dah mase itu emas tpi still still lagi bazirkan mase , humm :///// , balik sklah tdoee , dah tau  hw bnyk , tdoe lg , *ngantuk lahh , haha !

second , LESSON ABOUT TOPIC FORM 2 , *ehh ehh , btoll dop , in malay , BELAJAR TOPIC FORM 2 derrr , ahaksss , so far so good lahh , .
hahak , topic form 2 boleh di kateogerikan senang lah kan , SUNANG , haha , susah ade , senang pom ade , yg pnting kene blajar lbih mendalam lagi n kene lebih bersabar lah blajar topic form 2 sbb bnykk sgtt formula-2 diaa , okaiii , *cikin ckp tak ade intonasi langsung , haha !

third , ONLINE , 
dah bnyk hari dah cikin tk dpt online , lbih kurang seminnggu lbih ade lahh , haha , sebab , ayh cikin tk smbung ag an , an , an , kuikuikui , tpi nim dah smbung nim , online lah panjangan , tpi tk berpanjangan sgt mcm cuti baru nim , 2 hours cukup ah kan , ngehngehngeh , sibuk dgn hw , sklah , kan kan kan ? , hehek !
hw sari-2 , bertimbun weihh , tpi dakpo ohh , cikin rajinn , *puiiii , hehek !

forth , RINDU ,
huihuihui , Alia Syazana , rindu dia sesangat , dia dah pndah sklah nape ahuww , tpi dia bleh dikatekan bek n rapat gler ah nge cikin , tpi dia dah pndah , sbb apee , dop ahuw , dia kate taun dpn sklah sini blik , p xahuw a tuhh , humm :////// , rindu , diaaaa Alia Syazana , dia lawak gk a , time uad serious dia , humm , *xtkowt ambe . kahkahkahkah  ,  dia putihh putih manis , wan not taken , maybe ! , haha ,!

akhir sekali , semua ctew kat ats tuh , lbih kurang cikin taip n idea merapu ahh skaliii , hahakkk ! , 
peg dulu , chauuu bebeh , kbye =)

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...