Thursday, 12 January 2012

toink , toink , toink


wuuuuuuu , lameee lamee lamee lameee dahh tk bersihkan belog nim kan , kotor gilerrr dah , haihh ! okaihhhh , bnyk sbernanye nk ctew kan nim , tpi kalu mase t tk mengizinkan kita , kita perlu berundur lah , nehh , kuikui !

first of all , ececey , speakingg ambeee , eheke , okaii , *merapu , 

MASA ITU EMAS , rite ? , hum ;/ , yee , memg btol , mase itu memg emaskn , skejap jeh mase berlalu n kita pun dah tkleh bazir-2 kan mase nim , maklumlah , mase itu emas , kalu bazir-2 kan , abes lahh t , kuikuikui , okaiihh , cikin dah tau dah mase itu emas tpi still still lagi bazirkan mase , humm :///// , balik sklah tdoee , dah tau  hw bnyk , tdoe lg , *ngantuk lahh , haha !

second , LESSON ABOUT TOPIC FORM 2 , *ehh ehh , btoll dop , in malay , BELAJAR TOPIC FORM 2 derrr , ahaksss , so far so good lahh , .
hahak , topic form 2 boleh di kateogerikan senang lah kan , SUNANG , haha , susah ade , senang pom ade , yg pnting kene blajar lbih mendalam lagi n kene lebih bersabar lah blajar topic form 2 sbb bnykk sgtt formula-2 diaa , okaiii , *cikin ckp tak ade intonasi langsung , haha !

third , ONLINE , 
dah bnyk hari dah cikin tk dpt online , lbih kurang seminnggu lbih ade lahh , haha , sebab , ayh cikin tk smbung ag an , an , an , kuikuikui , tpi nim dah smbung nim , online lah panjangan , tpi tk berpanjangan sgt mcm cuti baru nim , 2 hours cukup ah kan , ngehngehngeh , sibuk dgn hw , sklah , kan kan kan ? , hehek !
hw sari-2 , bertimbun weihh , tpi dakpo ohh , cikin rajinn , *puiiii , hehek !

forth , RINDU ,
huihuihui , Alia Syazana , rindu dia sesangat , dia dah pndah sklah nape ahuww , tpi dia bleh dikatekan bek n rapat gler ah nge cikin , tpi dia dah pndah , sbb apee , dop ahuw , dia kate taun dpn sklah sini blik , p xahuw a tuhh , humm :////// , rindu , diaaaa Alia Syazana , dia lawak gk a , time uad serious dia , humm , *xtkowt ambe . kahkahkahkah  ,  dia putihh putih manis , wan not taken , maybe ! , haha ,!

akhir sekali , semua ctew kat ats tuh , lbih kurang cikin taip n idea merapu ahh skaliii , hahakkk ! , 
peg dulu , chauuu bebeh , kbye =)

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

No comments:

Post a Comment