Thursday, 1 March 2012

everything ;]


ototototo , blog sudah tidak nmpk mcm blog dah , berhabuk , kotor , busuk , aduhh , mcm-2 ade nim , mehh , cikin dtg nk tlg lap kan , cuci-2 kan , wangi-2 kan , nehh , jgn majuk yek blogger , hikhik , k , hari ini , hari Khamis , 1 March 2012 , wow , dah masuk bulan march , ade hari special kowt bulan nim , wkwkwkwk , #mengade , menyampah#

act , cikin lame tk update blog , bizi , n bnyk giler nk citerkan , tpi ade jugk lerr yg kene secret-2 kan , hahak , k , first of all , nk ucap Happy Birthday to kak Nurin Qistina , yg comey lotey owm , bornday dia today , comeyy lotey dia , soee , no present , hiiiihii ,

second , bulan 2 baru nim , ade kem pengawas kat hostel SMKBAS , so far so good lar , tpi yg tk besnye , duduk dkat hostel , tk bes lgsung duk kat ostel , aktiviti nya enjoy a , fasilitator tuh buad cikin menanges , aduuhh , insafff , Allhamdullilah , amin! kem tuh first time ah buad cikin baik cenggini , #hamboi# , wkwkwk , baik ah kan? hihi , aktivi dia yg malam terakhir tuh , seram gilee , aduhh , takut ase , hihi ,


third , hihi , pic kat ats tuh , mase sambutan maulidur rasul , bes a jugak sambut kat sklah , berarak , hakhak , bulan 2 , memg ade sambutan maulidur rasul kan , hakhak , pic kat ats tuh , cikin bersama Nur Amina , omei kan dia , auwww , ade org ckp kita due adik beradik , what? tpi kita memg kwn , n kembar tk serupa , kan? hihik , dia omeii , lemah lembut bohh , kalau dngr dia ckp  , halus , lembut jeh suara , bagai bidadari ,# soe , mina#

lastly , minggu nim , hihik , ade situasi , mcm-2 , bes , sedih , hepy n mcm-2 ler , hakhak , i thik i was had many situation , betul dok nih? hikhak ,

*bulan 3 , be nice  to me , i want had a special day , 
22 MARCH 2012 , thankyouuuu ,!
















Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

No comments:

Post a Comment