Thursday, 29 March 2012

The End Of March.



gambar tak ade kene mengene.

masa yang berlalu begitu pantas. wow. dua hari lagi tamat lew bulan3. pantass nye masa berlalu. dan dalam mase 3bulan nim, bnyk sgt kenangan kot. cikin akan ingt smpai bile-2 kot. haha. first, sudah sedia maklum 22 . 3 . 2012 cikin dah besar. so sape yg ckp cikin budak drjh satu tuh, harap maklum lewww. cikin dah form2 yekk. muahaha. thankyou so so so much kepada yg wish birthday cikin. cikin sgt menghargai ucapan korang. thankyou sgt2. n kepade yg kasi hadiahh thankyou sgt sgt sgt sgt. cikin sgt sku suke hadiah korang. syg korang.

second, tettttttttttttttttttttttttttttt. 21 . 3 . 2012 abg cikin amek result spm. Allhamdullilah. tk dpt straight As tapi sgt memuaskan. cikin bangge. ;) n todayyyy. cikin pergi smkrp today. cikin masuk pertangdingan. Allhamdullilah boleh buadd. hasil kerja kuat cikin, cikin dapt the third place. n n n next week. 1April2012. exam is coming. wow. study tk ag. ayoyoyoyoyo. mcm mana ini. haha. 

And the last, march is a good month for me. kenangan tk dpt dilupakan. kwn2 wish birthday. wkwkwkwk. wihihihihi. and and goodbye march. see you next year. i willl miss you. and hye April. be nice to me syg April nehhh. byeeee. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff~ study shuhh. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 8 March 2012

bukan rezeki saya ;>


hari ini, 8 Mac 2012, sklah cikin ade cross country, alaaaa, merentas desa yg berdesa desa tyh, wahahaha. best lah jugak. yg pling syoknya lari dalam keadaan hujan yg rahmat tuh. syokk gilerrr. bestt! cikin memg pndai lari, tapi tk dpt hadiah pun, wahaha. baguskan, welll, u know me. hahak. mula-2 pecut kejap, tapi smpai suku jalan terus sakit pinggang, owohh, lemahh dh lahhh, hummm, hahaha, merentas desa tk dpt adiah, cabutan bertuah lagi lah tk dpt. muahahha. hahah, numb cikin 134, tapi yg disebut hmpir-2 132, bagus sgt, bertuahnyaa! wahahaha, kawan cikin dpt kipas for cabutan bertuah, hahahak, bertuah bertuah bertuah! ingtkn tk dpt merentas desa, dpt bertuah pun jadi lahh, tpi tk bertuahh tuhh, nk buad mcm manoo, haha, tommoroow, dah start cuti sekolah terancam, bessss, homework pun bnyk, besss, wahhh, terima kasih cikgu! naik cuti, 2minggu blajar, n 1 Aprill, start exam, besssss! hahaha, wich me lucksss, hikhok,
that's all, offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, pergi study ;>

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 1 March 2012

who?



sape tuh? 
hakhak , tu lerrr brothersss kitaa , 
name; Mohd Amirol Arif Kamarudin
ade; 18 y/o
ciri-2; i dont know
gelaran; i dont know ,
#yg psti dia suke ngenak ke org , 

k salam ;]

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

oh , bosan ;/


post yg kedue untk mlm 1 March 2012 , wkwkwkwk , bosan lerrr , homework ade , tpi tk nk buad n akn buad , ngerti? wkwkwkwk , bosan auwww , 


Happy Birthday Qurratu , 22 Februari 2012 , yeahhha , nk citer skit pasal die nim , first of all , dia comeii , chantekk , comell , chantekk ,

Name; Qurratu;Aini Mokhtar
tarikh lahir; 22 Februari 2912 
kawan baik sejak; form 1
ciri-2; comel , lemah lembut , cung , n yg pasti rmai peminat
gelaran; mata , sebab mata dia comell ,

okehh , kita org selalu besama ah , rehat , ker kantin , ker koop , ker pustaka , ker surau , ker tandas , ker bilik ict , ker makmal , ker , ker mane-2 jeh , hikhak , n ade yg mengatakan kita dua nim kembar , ya Allah , ramai bebenor kembvar cikin kan , tpi dia org ckp mcm kembar , kita org plak ckp , kita memg kembar , tpi tk sepale , wkwkwkw , kembar siam lerr katekan , wkwkwk , tpi kitorg selalu bersame ahh , n yg pling cikin tk suke dia mase dia bad mood , kalau dia bad mood , muke dia nmpk kerut jeh , aduhh , senyum lrrr , comel jeh , kan?

Happy Belated Birthday 22 Februari 2912 , long live , n always smile , AiniOmeiLotey , k , off!

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

everything ;]


ototototo , blog sudah tidak nmpk mcm blog dah , berhabuk , kotor , busuk , aduhh , mcm-2 ade nim , mehh , cikin dtg nk tlg lap kan , cuci-2 kan , wangi-2 kan , nehh , jgn majuk yek blogger , hikhik , k , hari ini , hari Khamis , 1 March 2012 , wow , dah masuk bulan march , ade hari special kowt bulan nim , wkwkwkwk , #mengade , menyampah#

act , cikin lame tk update blog , bizi , n bnyk giler nk citerkan , tpi ade jugk lerr yg kene secret-2 kan , hahak , k , first of all , nk ucap Happy Birthday to kak Nurin Qistina , yg comey lotey owm , bornday dia today , comeyy lotey dia , soee , no present , hiiiihii ,

second , bulan 2 baru nim , ade kem pengawas kat hostel SMKBAS , so far so good lar , tpi yg tk besnye , duduk dkat hostel , tk bes lgsung duk kat ostel , aktiviti nya enjoy a , fasilitator tuh buad cikin menanges , aduuhh , insafff , Allhamdullilah , amin! kem tuh first time ah buad cikin baik cenggini , #hamboi# , wkwkwk , baik ah kan? hihi , aktivi dia yg malam terakhir tuh , seram gilee , aduhh , takut ase , hihi ,


third , hihi , pic kat ats tuh , mase sambutan maulidur rasul , bes a jugak sambut kat sklah , berarak , hakhak , bulan 2 , memg ade sambutan maulidur rasul kan , hakhak , pic kat ats tuh , cikin bersama Nur Amina , omei kan dia , auwww , ade org ckp kita due adik beradik , what? tpi kita memg kwn , n kembar tk serupa , kan? hihik , dia omeii , lemah lembut bohh , kalau dngr dia ckp  , halus , lembut jeh suara , bagai bidadari ,# soe , mina#

lastly , minggu nim , hihik , ade situasi , mcm-2 , bes , sedih , hepy n mcm-2 ler , hakhak , i thik i was had many situation , betul dok nih? hikhak ,

*bulan 3 , be nice  to me , i want had a special day , 
22 MARCH 2012 , thankyouuuu ,!
















Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...