Sunday, 27 May 2012

BerrrrrrrrrrrrrCuti.



Selamat Pagi, Petang, malam, tengah malam. Hihihihi. Cutiii. hohoho. dok best mane. bet lah jugak kot. haha. *Eh. macam kene pakse jee update blog. k. tak pun sebenarnye. haha. exam dah habis. sekolah dah habis untuk 4bulan setengah n sekarang masenye untuk cuti. kih3. 

bercerita pasal exam. hohow. exam kali nii boleh tahan susah and senang lah. sej and mm dah dpt dah result. k. don't ask me about result exam. nak nanges sebut result exam. haha. never mind lah. cuti nii nak buat ape yekk? hoo. duk umah. buke buku. bace buku. haha. kita buke lappy ajee. kihkihkih. 

Semalam pergi setiu. buat ape lagi kalau tk pergi tengok anak lelaki Encik kamarudin kan. hoho. 30 nanti dia balik lah. cuti semesta. tu pun lima hari jee. haha. lepas tuu, peg balik. haha. kahasihann. k. lagi nak cakap ape lagii eh? dah lahh. cukup lah tuu. hihihi. nanti ade mood nak update, saia kembali lagi disini. haha.

Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. buat homework.

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

No comments:

Post a Comment