Friday, 17 August 2012

Salam Lebaran ^^



Tak lame nak lepak kat sini nii. Hihihi. Jap, jawab salam dulu okeyy. Sesungguhnya jawab salam itu wajib. Hikhik. Merapu sudaaaa. Okey, macam mana sepanjang puasa korang? Okey? Alhamdullilah, esok dah ramadan yang terakhir. Actually, rasa gembira tuu ade sebab boleh raye dah. And rase sebak pung ade sebab lepas ni mesti rindu bulan ramadan. Dan sebelum lebih merapu banyak, nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan batin. Nak mintak maaf sangat2 kepada semua yang mengenali diri cikin nii. Tahuu, banyak buat salah dan silap sepanjang perkenalan kita kan. Pilu rase hati sebab tahun nii raya tuhan uji family cikin. Nak tahu? Hmm.. Abang cikin accident. Dah tahu? Okeyy. Nangis bila tahu abang cikin accident. Dia dah ade kat rumah dah sekarang. Alhamdullilah, dah semakin nak baik dah. Kaki dia tuu tak boleh jalan kuat mane lagii. Raya tahun nii mungkin terperap kat rumah je kot. Mak sedare cikin pung Tuhan uji dia tahun nii, anak dia sekarang ade dekat Hospital Dungun. Akibat demam kuat. Tak tahu lah tuu boleh kluar tak agi sekarang. Mintak2 dah boleh keluar. Best sikit boleh malam raya sama2. Syok sikit. Pasal abang cikin tuu, nanti cikin rajin cikin upload pic dia eh. Sekarang masa kurang mengizinkan lagii. Hihihi. Esok balik Dungun. Yeaaaaaa. Act walaupun dekat, ke-excited-an tuu ade nak balik kampung, okeyyy. Hahaha. Sekali lagi nak ucap, Selamat hari raya Aidilfitri Maaf Zahir dan batin. maafkan saya :) 
Yang baik itu datang dari Allah, dan yang lemah dan kurang itu datangnya dari diri saya sendiri. Wallhuallam. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

No comments:

Post a Comment