Tuesday, 1 May 2012

selamat tinggal.




hari nii aku banyak menangis ase. tadi pagi aku pergi kemaman. pergi hantar abang aku naik bas nk g plkn. ya Allah. mula-2 time hantar tak ah rase sebak ane. time abang aku nak naik bas. salam-2. aku menangis. yaallah. dalam hati aku cakap aku akan rindu dia. mane taknye, dia datang ambik aku lahh time balik sekolah. aku rindu dia. *sekarang pun rase sebokk. dalam bilik, aku menangis sorang-2. macam gila kan, korang akna cakap? tapi ape aku rase aku rindu dia. dia memang lah suke sangat kacau aku. always fighting with him. tapi aku rase gaduh-2 nii normal jeh bagi sesape yang ade abang. aku rase lah. kalau time gaduhkan macam-2 tubik dari mulut. maki hamun lahh. yaAllah. aku rindu time tuhhhhh. pergi plkn bukannye 3hari tapi 3bulan. tak lame? apenyeee. aku rase lame lahh. parents cakap mula-2 memg rase rindu. lame-2 tak lah. yesss. betul ituu. aku pun harap-2 cukuplah sekadar aku merindi dia. taklah smpai meraung sana sini. act buat mase nii aku rase sebok kalau bercakap pasal dia. tadi nak senja tadii, angin rinduu datang. ape lagii. memnangis lahh aku. fed up jugak nangis jeee. dah dah. taknak dah cakap pasal dia. cuci mate jelahhh. 
Keluraga Bahagia ;)

sampai disini sajalah. assalammm ;*


Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

1 comment:

  1. rindu sesangat ke..??
    aqaq rndu gop adeq.,
    p adeq sombong aeh.,
    camne pekse..,?
    oke~ x??

    ReplyDelete