Tuesday, 20 December 2011

nothing to say ;/


cikin hairan lahh , sume yg ade belog tuh , diaorg ade idea nk update apehh , lau cikin , alahaii , takde ape nk tulis , ngehngehngehngeh , act cikin ade masalah , tapii , masalahhh secrett ah , tpikann , kalau pendam , boleyy tensionn , ehh , tappe lahh , cikin luah kat diary cikin jeh lahh , kuikuikui , 

tdie baru jeh blogwalking , alahaii , korang sume yg update belog ayt terbaekkk , ade idea , cu bgitau gk mcm mane idea korang dtg , hahak , ! hoo, sklah dah tk lame lg , nantii , belogg nim dah tk terupdate  lahh sbb sklah dah tkde dah mase nk update belog , ahakss , ! 

baikklahhhhh , peg dulu nehh , kbye !

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Friday, 16 December 2011

meh-2 , folllow , huihuihui ;)


readerss , aikk , cikin ade keh readers , maybe not , sebab member pun ade empat jeh , tuh pun tak au diaorg bace keh ntah @ nengub belog nim , hahak ,!

meh-2 dtg snim follow belog cikin , eheke ! alahaii , cantekk jeh kan tgup belog kengkawan cikin , like , cyuda   qurratu , afieqahhh , nishaa , 
alahaii ,

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 15 December 2011

sebok , ! weee ~


kbhaiii !

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

cakp dngan baik :')


okeyhh , post nim , skit jeh , nk gitauu ,

belog cikin , cerita cikin , soo , sape yg tk suke , blehh pegg , tak paksa pun dtg kat sini , *tak cakap kat sesape pom , :) 

sekian !

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

form two :/


hooo , dah lame gyle dah tak update belog nim kan , act tak de mood nk updatee , *haih , nk update belog pun kene ade mood eh , * ye lah syg oii , kihkihkihkih , 

okeyhh , tak lame lagi kita sume akn msuk tahun baru , tahun baru ? form two ? aduhhaii , dah tua dah saya , tapi tak tua sgt pun , kuikuikui , form two , cikin tk nk form twoo , nk still form one , sebab best tau form one , eheke , ahha , eh , post kali nim mcm takde pape , ahhakk , 

tappe lahh , nk update jugakkbelog , actt ary nim ase cam nk peg duk kat kolam , alahaii , bes kan , boley tenangkn jiwa , ehhe , tade ape dah nk posttt , ahha , okeyhlahhh , tnggu next post neh , xau ah tuh bile , 

uwaamaaaa , boredd ! sekian !


























Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Tuesday, 6 December 2011

trimas ;')

ASSALAMUALLAIKUM ,
Huu Yeah , cikin dah koho-2 maju dah , slow-2 , eheke , blog nim bukan cikin yg buad tpi kwn cikin yg tlg buadkan , namenye QURRATU' AINI MOKHTAR , cikin ade jugak tlg buad , ahaks , nk dikatakan hampir 99% qurratu yg buad n cikin just 1% jeh yg buad , cikin tak pndai mane nk buad blog nim , malas nk belaja ekpm , act mak cikin dah bnyk kali ckp , blaja lah buad blog dgn qurratu , cikin jwb , susah lah , ahaks !

 cikin dah lame dah nk buad blog , tpi tak kesampaian , cikin munx tlg qurratu , tak sngka plk qurratu nk tlg buadkan , qurratu pom ade jgk blog , cntekkk , qurratuainimokhtar.blogspot.com , dia pndai edit , n n nk gitau eh , dia cerdikk , exam baru nim dia dpt numb satu , TAHNIAH  ! , cikin tak lah pndai sgt , numb due tk prnah smpai soh keh numb satu , ehhe , !

tens qurratu sbb tlg buadkan blog nim , cikin ade jgk minx tlg kwn cikin editkan blog nim tp dia ckp dah ade org sruh dia edit blog , namenye shuhada romzimi , dia pun ade jugak blog , fuhh , cantekk jugak , nk tau blog dia apeh , mylifestoreo.blogspot.com , terbaekkkk ah , tpi nk jgkkk edit blog nim sndri tapi tak pndaii , susah jugak kalu cenggini , eheke ,!

keseluruhannya , trimass qurratu n shuhada , jgn lupe edit blog nim eh , ahaks !
kbhai : )
Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Monday, 5 December 2011

permulaan :)

ASSALAMUALAIKUM ,
yeah , sebenarnye nim first time cikin update blog nim ,  ehh xxxx , second time lah , ahaks ,!
ouh , ukeyh , post kali nim agk pndek skit sbb bru belajr lorh , eheke , sekian ,!
kbhaiii :')

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

salam perkenalan..

ASSALAMUALAIKUM...

Nurul Asyikin Bt. Kamarudin...
13 years old...
S.M.K Badrul Alam Shah...
Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...