Wednesday, 22 August 2012


AKU BENCI ORANG YANG BENCI AKU



Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Friday, 17 August 2012

Salam Lebaran ^^



Tak lame nak lepak kat sini nii. Hihihi. Jap, jawab salam dulu okeyy. Sesungguhnya jawab salam itu wajib. Hikhik. Merapu sudaaaa. Okey, macam mana sepanjang puasa korang? Okey? Alhamdullilah, esok dah ramadan yang terakhir. Actually, rasa gembira tuu ade sebab boleh raye dah. And rase sebak pung ade sebab lepas ni mesti rindu bulan ramadan. Dan sebelum lebih merapu banyak, nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan batin. Nak mintak maaf sangat2 kepada semua yang mengenali diri cikin nii. Tahuu, banyak buat salah dan silap sepanjang perkenalan kita kan. Pilu rase hati sebab tahun nii raya tuhan uji family cikin. Nak tahu? Hmm.. Abang cikin accident. Dah tahu? Okeyy. Nangis bila tahu abang cikin accident. Dia dah ade kat rumah dah sekarang. Alhamdullilah, dah semakin nak baik dah. Kaki dia tuu tak boleh jalan kuat mane lagii. Raya tahun nii mungkin terperap kat rumah je kot. Mak sedare cikin pung Tuhan uji dia tahun nii, anak dia sekarang ade dekat Hospital Dungun. Akibat demam kuat. Tak tahu lah tuu boleh kluar tak agi sekarang. Mintak2 dah boleh keluar. Best sikit boleh malam raya sama2. Syok sikit. Pasal abang cikin tuu, nanti cikin rajin cikin upload pic dia eh. Sekarang masa kurang mengizinkan lagii. Hihihi. Esok balik Dungun. Yeaaaaaa. Act walaupun dekat, ke-excited-an tuu ade nak balik kampung, okeyyy. Hahaha. Sekali lagi nak ucap, Selamat hari raya Aidilfitri Maaf Zahir dan batin. maafkan saya :) 
Yang baik itu datang dari Allah, dan yang lemah dan kurang itu datangnya dari diri saya sendiri. Wallhuallam. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Friday, 10 August 2012

Natasha Amira Comel♥


*Ignore aku, please ;)

Tengok gambar, KAMI krs yang comel. Cop, tasha je comel. ;) tak kenal lagikan sape kat tepi tu. Meh sini nok kabo.

Name; Natasha Amira.
Age; Same lol.
Class; Same lol.
Hobi; Kurang pasti.
Status; Obviously taken. 
Lagi, ape lagi nak tahu?
Number foen; Public jee ;)

Ngeh3. Dah tahu sedikit sebanyak kan. So? Jangan usha ah dia dah tahu di Taken. Hohoh. Kadang2 kalau dia bad mood aku orang first yang takut nok tegur dia. Tapi dia baik je. Ala, bad mood tu biasa ah. Perempuan kan? Tak sah tak bad mood mungkin. Muehehe. Kita partner dalam kelas. Oh? Lesbi? No way. Kita kawan secocok mungkin. Hauhau:D. Aku anggap dia kakak aku. Kelas batani, semua kawan baik aku. Kami sehati sejiwa dan sekepala. Hihihi. Aku kawan dengan semua orang. Batani baik belaka. Maklumlah, Bahasa Arab's students. Acewah. Hihihi. Eh, terlajak dah. Ngeh2. Tasha nii same lah dengan aku. Takut kucing. Sebenarnya, kami bukan takut, cuma geli je sikit. Bulu dia tu. Eeyek. Geli ;( kesian kan aku? Binatang KUCING pung takut, apatah lagi singa. Hambik mu. Hakhak. Dia ni tak ditaken pung boleh. Ditaken pung boleh. Kira crush lah. Gila crush dia hencome.Muahaha. Form5 okey. Hehehe. Kami akan menjadi kawan baik selamanya, insyaAllah. ;) Sampai disini sahaja. Saya sayang Tasha. Me love you Tasha. 

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

Thursday, 2 August 2012

Kawan?


Sebelum baca entry ni, dengar lagu ni dulu http://www.youtube.com/watch?v=saRnATH4cJQ. Okey. Dah dengar, terima Kasih. Sihat semua? Entry ni tak di tuju kepada sesiapa sahaja. Kawan? Apa itu kawan? Tak silap aku kawan tu adalah teman hidup kita atau lebih tepat kawan untuk menceritakan masalah kita kepada kawan. Aku tak lah pandai mane dalam bab2 ni, cuma aku nak ingatkan diri aku dan untuk semua. Kawan ni macam2 jenis kan. Ade yang sombong, ade yang ade yang macam2 lah. Tak nak guna perkataan kesat je ni. 

Kawan sejati jarang kita jumpa kan? Memang jarang gila. Aku ni tak pernah jumpa kawan sejati. ape maksud kawan sejati? Kwan yang tidak memebenci kawannya, kawan yang baik and semua yang positif lah. Kawan tak comel takpe janji baik akhlaknya. Hodoh takpe, asal jangan bodoh. Yelah kan, kita semua kalau boleh nak kawan dengan budak comel, actually semua orang comel dimata Allah s.w.t. BagiNya semua orang perfect. And kalau boleh kita semua nak kawan dengan budak pintar kan. Subhanallah.

Aku, ada kawan. Tapi kalau kawan sejati aku kurang pasti ade ke tak. Tak tahulah. itu semua hal peribadi orang kan. Tak boleh lah kita nak fitnah orang macam tu je. nak fitnah kene ade bukti kan, tapi aku mane ade bukti. Kawan aku ramai. Aku ni jenis tak pemalu, so semua aku tibai je kawan. Kawan pung kelas razi dan batani. kelas lain aku jarang sangat berkawan. Bukan sombong, bukan mengade ke ape. Aku rase kelas lain ni jarang sangat nak tengok aku then senyum. kalau kelas ni tengok tu ade lah jugak tindak balas yang positif. Huhu. Merapu weh. :3

Aku sayang kawan aku. Walaupun kadang2 ade yang salah faham sikit. Kadang tu kalau ade orang bad mood je, aku cuba untuk menghiburkan mereka, tetapi tak dilayan. Kami ni sentiasa caring is sharing. oh, merapu. Ngehehehe. Tapi sungguh, kami ni macam adik beradik doh. Gaduh, nangis, sambut birthday same2. Auw<3 rindunyaa. Tapi satu kita kene ingat, perkataan benci jangan sesekali muncul dari bibir mu. 

Sekian, wasssalam <3

Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...