Thursday, 6 September 2012

Merdeka Raya, Yeayyy!


Hey semua, and assalamualaikum. Act merdeka raya tuh dah lame dah sebenarnya, tapi baru ada masa nak update. Sibuk dengan studying and exam. And sekarang pung cikin dah merdeka kecil. yeay me! hihihi<3 Dan exam kali ini memang2 tak ready sikit pung. baca buku gitu jee, belek2 skip2. Hahahaha. Minggu nii pung exam trial untuk SPM. Dah dekat 2minggu dah ase diaorg exam and next week abis ahh. Merdeka kecil kejap diaorg. Hihihi. Okay, back to story, merdeka Raya sesungguhnya sangat kurang best dekat sekolah. Ntah lah rase macam kurang jepung, tapi best lah jugak. kans? Lol. So, takde ape dah nak cakap tengok pitcha jelah.

 Bersama Tasha Comel Sangat<3

Bersama Sabrina Classmates darjah6<3

Atas kanan Zahidah with sabrina, bawah Ummi with Sabrina and kanan bawah
Syaza with Sabrina. *edit oleh Sabrina*


Done ;D Baiiiiiiii pen offfffff!!!!!


Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...