Tuesday, 6 December 2011

trimas ;')

ASSALAMUALLAIKUM ,
Huu Yeah , cikin dah koho-2 maju dah , slow-2 , eheke , blog nim bukan cikin yg buad tpi kwn cikin yg tlg buadkan , namenye QURRATU' AINI MOKHTAR , cikin ade jugak tlg buad , ahaks , nk dikatakan hampir 99% qurratu yg buad n cikin just 1% jeh yg buad , cikin tak pndai mane nk buad blog nim , malas nk belaja ekpm , act mak cikin dah bnyk kali ckp , blaja lah buad blog dgn qurratu , cikin jwb , susah lah , ahaks !

 cikin dah lame dah nk buad blog , tpi tak kesampaian , cikin munx tlg qurratu , tak sngka plk qurratu nk tlg buadkan , qurratu pom ade jgk blog , cntekkk , qurratuainimokhtar.blogspot.com , dia pndai edit , n n nk gitau eh , dia cerdikk , exam baru nim dia dpt numb satu , TAHNIAH  ! , cikin tak lah pndai sgt , numb due tk prnah smpai soh keh numb satu , ehhe , !

tens qurratu sbb tlg buadkan blog nim , cikin ade jgk minx tlg kwn cikin editkan blog nim tp dia ckp dah ade org sruh dia edit blog , namenye shuhada romzimi , dia pun ade jugak blog , fuhh , cantekk jugak , nk tau blog dia apeh , mylifestoreo.blogspot.com , terbaekkkk ah , tpi nk jgkkk edit blog nim sndri tapi tak pndaii , susah jugak kalu cenggini , eheke ,!

keseluruhannya , trimass qurratu n shuhada , jgn lupe edit blog nim eh , ahaks !
kbhai : )
Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

No comments:

Post a Comment