Thursday, 15 December 2011

form two :/


hooo , dah lame gyle dah tak update belog nim kan , act tak de mood nk updatee , *haih , nk update belog pun kene ade mood eh , * ye lah syg oii , kihkihkihkih , 

okeyhh , tak lame lagi kita sume akn msuk tahun baru , tahun baru ? form two ? aduhhaii , dah tua dah saya , tapi tak tua sgt pun , kuikuikui , form two , cikin tk nk form twoo , nk still form one , sebab best tau form one , eheke , ahha , eh , post kali nim mcm takde pape , ahhakk , 

tappe lahh , nk update jugakkbelog , actt ary nim ase cam nk peg duk kat kolam , alahaii , bes kan , boley tenangkn jiwa , ehhe , tade ape dah nk posttt , ahha , okeyhlahhh , tnggu next post neh , xau ah tuh bile , 

uwaamaaaa , boredd ! sekian !


























Terima kasih kerana sudi membaca... kalau suka like lah...

No comments:

Post a Comment